Katty’s Brides  traženje venčanice vidi kao divno i zabavno iskustvo, nikako naporno i stresno. U narednih par redova predstavljamo Vam najzastupljenije krojeve venčanica koje možete pronaći kako kod nas tako i u drugim salonima venčanica. Želimo da Vam najsrećniji trenuci nikako ne prerastu u agoniju i nervozu… Pronađite savršenstvo u detaljima, vanvremeskoj čipki, nežnom satenu, laganoj svili, raznoraznim perlicama, blistavim cirkonima i sve to upakovano u kroj koji će odgovarati Vašem obliku tela.


   2013-Victoria-Designer-Collection-Free-Shipping-White-Long-Satin-Bridal-Wedding-Dresses-Formal-Dresses-Open-Back

Najpre, njegovo veličanstvo A kroj venčanice. Veličanstvenost ovog kroja se ogleda u njegovoj nosivosti i pristajanju većini oblika tela. Ovaj model venčanice prati liniju tela do struka odakle se lagano širi prema dole, ne ističući bedra i kukove. Venčanica ovakvog kroja veoma je udobna i lako nosiva.  Većina mladi izabraće upravo ovako nešto za svoj najbitniji dan. Ne zahtevajući preveliku količinu materijala, kao ni savršenu figuru uz mogućnost prikrivanja nedostataka koje muče većinu dama, A kroj venčanice je savršen izbor za mlade koje vole udobnost, svedenost i tradicionalniji izgled.  Prikriće jači donji deo tela, a istaći struk, grudi  i izdužiće celokupnu liniju tela. Drage naše mlade, ukoliko pripadate kruškastoj građi, ovo je idealan model venčanice za vas.

Princess kroj venčanice može izaći na crtu A kroju kako po popularnosti tako i po pristajanju različitoj građi. Zahvaljujući dugim i širokim suknjama svaki nedostatak na donjim delovima tela postaje nevidljiv, ali zbog slojeva i slojeva tkanine ovakav model venčanice može biti malo teži za nošenje. Ipak, ukoliko ste ljubitelji bajkovitog izgleda nijedan drugi kroj neće postići taj efekat kao

photo_verybig_73679

velika krinolina. Na kraju krajeva,  koja žena ne mašta da bar na jedan dan ne izgleda kao princeza? Imajte na umu da ovaj kroj venčanice ističe struk, poprsje i samim tim odgovara najviše jabučastom i kruškastom  tipu gradje kao i damama prosečne visine.

 

mermaid-

Sirena kroj venčanice je svakako za smelije žene koje biraju da na svom venčanju pre svega izgledaju izazovno ističući direktno svoju ženstvenost. Ovakva venčanica prijanja uz telo od grudi do kolena odakle se naglo širi i u većini slučajeva prati je dugačak šlep i zbog toga se ne preporučuje nižim ženama. Šlep koji se vuče po zemlji učiniće da izgledate još niže. Kako je sirena venčanica pripijena uz telo i ističe gotovo svaku nesavršenost, uglavnom je odluče poneti mršavice, a odgovaraju ženama sa izrazito proporcionalnim odnosom ramena i bokova, kao i istaknutim strukom.

 

Carski model ili kroj sečen ispod grudi spada u udobne modele venčanica, posebno za dame koje žele da prikriju stomak, kao i nedostatke donjeg dela tela. 2013-Victoria-Designer-Collection-Empire-Chiffon-Wedding-Gown-with-Sweatheat-Neckline-Beaded-Lace-Straps-Sexy-OpenOvakav model venčanice podrazumeva suknju koja pada odmah ispod grudi i lagano se spušta na dole. Uglavnom je izrađena od laganijh materijala (svila, muslin) što je čini vrlo udobnom. Visoko sečeni struk izdužuje kompletnu figuru, tako da se preporučuje i mladama sitnije građe. Za Vas koji volite letnja venčanja, neformalnijeg tipa ova haljina-venčanica je idelan izbor.


Još jednom Vas podsećamo da potraga za venčanicom mora predstavljati užitak. Proučite koji model bi najviše odgovarao Vašoj građi, poslušajte savet stručnih osoba u salonima koje budete obilazile. Budite otvorenog uma da probate i nešto što Vam se na prvi pogled ne dopadne.  Verujte, možda se prijatno iznenadite.

Obavezno se zabavite. Đuskajte i krećite se u venčanici kao što biste to činile na svom venčanju. Ne pristajte na kompromise kada je udobnost u pitanju, jer će se neprijatnost ogledati na Vašem licu. Blistajte i ne zaboravite da su osmeh i ljubav najbitniji detalji na venčanju koji će učiniti da budete najlepse i jedinstvene.

Vaš Katty’s Brides Vam želi ugodnu potragu…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *