Ovan

ovan, vencanica

Rođeni u znaku ovna napraviće svadbu u velikom, otmenom, lepom i pomalo šik prostoru. Kod ovnova sve mora biti savršeno i pod kontrolom.

Muškarac ovan mašta o lepom venčanju koje podrazumeva sve protokole.  Sve će ići po pravilu: opština, crkva, restoran i slavlje.  Kompletna organizacija ceremonije mu se može prepustiti, jer sigurno neće napraviti nijednu grešku.  Zbog svoje energije omiljen je u društvu  i veći deo zvanica na venčanju biće zapravo njegovi gosti. Osobe rođene u ovom znaku poseduju ogromnu, usijanu energiju koja je sve samo ne dosadna.  Vrlo su iskreni i ne tolerišu laž. Traži visokomoralnu ženu iako se sam ne pridržava tih normi.

Ženu ovna možemo zamisliti u lepo skrojenoj venčanici. Ono što može da dominira pored njene savršene figure, je nesvakidašnja  frizura. Tip-top stajling od glave do pete je njena svakodnevnica. Venčanica će svakako morati da bude u skladu sa poslednjim trendovima. Nemojte da vas zavara, venčanica neće biti u prvom planu, već žena Ovan. Energija koju poseduje je ogromna i traži partnera koji će moći da je prati u svemu.

 

 

Bik

bik vencanica

Ja imam – to je moto Bika. Nije teško zamisliti njegovu svadbu.  Bik je horoskopski znak koji čvrsto stoji na zemlji i ništa ne prepušta slučaju, a samim tim ni svadbu.

Muškarac Bik je učtiv, prijatan i njegovo venčanje će se održati u otmenom restoranu. Kada je zaljubljen veoma je veran i zaštitnički nastrojen.  On je divan parnter, muž, otac. Iako je simbol ovog horoskopskog znaka životinja bik, ništa ga neće navesti na bezglavi stampedo u pravcu ljubavne  afere. Bik je konformista koji ume da uživa  punim plućima i zbog toga pažljivo čuva svoje ‘’veliko-malo’’ carstvo (porodicu).

Ženu bika možemo zamisliti u lepoj, svedenoj venčanici koja ističe njene atribute, a to su bez premca grudi i struk. U odnosu na ostale pripadnice zodijaka ona se prepoznaje po svojoj zavodljivosti. Žena bik deluje vrlo srdačno, dopadljivo i prijatno za okolinu. Kao i muški Bikovi, i ona ima potrebu za konformizmom  i vodiće se time prilikom odabira venčanice.  Ako neko zna da ugodi sebi, onda je to bik.  Da bi došla do emotivnog zadovoljstva, potrebno je prethodno da oseti materijalnu sigurnost.

 

 

Blizanac

blizanac vencanica

Idealan prostor za venčanje osoba rođenih u znaku blizanca je lep brod-restoran, ili kafanica sa prijatnom atmosferom. Sve im se zasniva na druženju i imaju veliki broj poznanika. Njihova svadba imaće laganu notu i dosta smeha.

Muškarac blizanac je snalažljiv šarmer kojem retko ko može odoleti. Njemu je organizacija svadbe veoma bitna i tu nema mesta panici. On samo deluje nezainteresovano, ali na kraju sve bude savršeno.  Sve obavlja u hodu. Blizanac je vedar, nemiran, radoznao i izvanredno obavešten o svemu.  Ako želite dobru zabavu,  pozovite blizanca. On ima mnogo energije (ipak ih ima dvoje).  Šala i vedrina koje pokazuje samo su jedan deo njega. Obično ‘’onaj drugi’’ blizanac plače u samoći.  U ljubavi se ne plaše da izgovore najlepše stihove.  Javno pokazivanje emocija kroz igru reči su savršen način da iskažu koliko im je stalo do partnerke.

Žena blizanac je najmladolikija žena u celom zodijaku.  Venčanica će sve ostaviti bez daha svojom autentičnošću, otkačenošću.  Venčanica će oslikavati ličnost žene blizanca, a to je: šarmantnost, zabavnost, magičnost, društvenost.  Dugo posle veselja će druge žene pričati o njenoj venčanici kao i gracioznosti, lepoti, pojavi.  Žena blizanac je velika mondenka.  Nema tog otvaranja izložbe, premijere, predstave, značajnog skupa,  gde se ona neće pojaviti ako joj profesija i stil života tako diktiraju. Stalno je u potrazi za uzbuđenjima i obožava muškarce. Izjavljivaće ljubav na hiljadu novih načina, kao niko do tad, ali će i na stotine novih načina kasniti na sastanke.

Rak

rak vencanica

Moto raka je: ‘’Ja osećam.’’ Rak važi za jednog od najvćih emotivaca horoskopa. Njegovo idealno mesto za venčanje može biti pored reke, mora. Romantika je njegovo drugo ime.

Muškarac rak traži obilje nežnosti i pažnje.  Traži jakog partnera i voli lepe žene. On ima dobar odnos prema porodici.  Kada je reč o venčanju, zamislite samo tu romantičnu svadbu koja je mesecima unapred isplanirana, gde kum zauzima posebno mesto.  Kako je kod raka izražena intuicija, njome će se voditi i tokom planiranja svadbe. Venčaće se u prostoru koji odiše romantikom i koji će oslikavati njegovu senzualnost.  Za osvajanje rakova najćešće je potreban samo nežan i zavodljiv, iskreni  osmeh.

Venčanica žene raka će biti pravi praznik za oči. Nežna, romantična,  pomalo i seksi, ali vrlo odmereno.  Suptilno će naglasiti sve sa ukusom, a ispoštovaće tradiciju. Prilikom odabira venčanice postoji mogućnost da će konsultovati partnera. Njegov sud o lepoti venčanice je najbitniji. Ona ne skriva svoje emocije i s njom ćete uvek znati na čemu ste.  Rak je tip žene koji je spreman da žrtvuje sve zarad svoje porodice.  Čvrsto stoji, bez obzira na sve, na strani svog partnera.  U stanju je pretrpeti mnogo samo da bi zaštitila svog partnera.

 

Lav

lav vencanica

Lavovi su sinonim za glamur! Ni jedan detalj im neće promaći na njihovoj svadbi, počevši od hrane u vidu morskih plodova, kavijara, dobrih vina preko eksluzivnog odela, venčanice…

Muškarac lav sanja o velikoj i raskošnoj svadbi u najboljem restoranu sa predivnom baštom ili sa velikom terasom.  Njegova svadba će biti glamurozna, gde nijedan detalj ne sme da promakne.  Spremite se na ekskluzivne goste, šampanjac, najbolju muziku.  Lavu je taj dan veoma bitan. On voli da je uvek u centru pažnje. Žene ga obožavaju.  On je simbol moći i uspeha. Kad voli voli duboko i kompleksno. Lav je odan za ceo život.

Venčanica žene lava biće glamurozna kao i nakit koji će poneti taj dan.  Njena kosa će takođe biti besprekorno sređena.  Ona mora biti najlepša taj dan, jer očekuje da joj se svi dive. Venčanica mora ostavljati bez dana, isticati sve ono što je lepo na jedoj lavici. Svojim stavom spremna je da ponese ekstravagantnu venčanicu nekog od poznatih kreatora. Nemojte da vas iznenadi ako žena lavica bude imala nekoliko venčanica za taj dan, jer prosto neće želeti da uskrati toliko raznolike lepote svojim gostima. Ona je dominantna, upadljiva, maksimalno doterana, sredjena, u centru pažnje, a od partnera traži da je prpati u svemu pa i u fizičkom izgledu.  Kad voli, svog partnera stavlja na centralno mesto. Tu će zauvek i ostati ukoliko bude pokazivao i dokazivao ljubav. Porodica joj je jako važna i trudiće se da svom potomstvu obezbedi lagodan život.

 

Devica

devica vencanica

Kod pronicljivih devica gosti će uživati u divno organizovanoj svadbi. Device uvek i u svakoj prilici vode računa o svakom detalju. Njihova svadba će biti ništa manje osmišljena… Od torte i ukrasa, dekoracije restorana, odela i venčanice, pa čak i do uređenih parking mesta za njihove goste.

Muškarac devica je sistematičan, precizan, odgovoran i tačan. Na njegovom venčanju će biti sve organizovano u minut.  Svi će biti pozvani: porodica, prijatelji, kolege sa posla. Biće to fino i probrano društvo.  On želi da bude upućen u sve.  U ljubavi nije napadan i ne podnosi primitivizam. Potrebno mu je vreme da razmisli, da prvenstveno prizna sebi pa tek onda partnerki da je zaljubljen u nju. Jednostavno su takvi i ne treba ih pritiskati.  Umeju da očekuju previše od ljudi i od partnerke. Privlače ih nezavisne žene koje tačno znaju šta žele.

Žena devica će imati divnu, svedenu venčanicu.  Njoj je najbitnije da se ona u venčanici dobro oseća.  Ništa što je previše neće se naći na njenoj venčanici, ali neće bežati od ponekog upečatljivog detalja.  Od partnera očekuje gotovo od prvog dana da zna na čemu je.  Želi pored sebe sigurnog muškarca i da bude obaveštena o svemu. Devica u ljubavi nije napadna, neće napraviti prvi korak jer čeka da bude primećena.  Ona je odgovorna, precizna i nikad ne reaguje na prvu loptu.  Takva je i u ljubavi.

 

Vaga

Vaga vencanica

Vaga uživa u lepom. Organizaciju svadbe verovatno će prepustiti profesionalcima, jer u suprotnom teško da će uspeti da se odluči šta želi. Sklone su vaganju i svaku svoju odluku preispituju iznova i iznova.

Muškarac vaga je pravi šarmer. Uživa u lepoti suprotnog pola. Retko koja žena može da mu odoli i on to zna.  Svadba vage muškarca odisaće prefinjenošću i stilom. Trudiće se da sve prisutne očara atmosferom, ljubaznošću i elegancijom. Svakako će mu, kao i svaki put, poći za rukom. Zapamtite, muškarac vaga nikad nije sam.

Žena vaga će imati najmoderniju venčanicu sa potpisom kreatora. Venčanica  mora pristajati  savršeno i isticati divnu figuru. Šivenje venčanice po meri je neizostavno za svadbu žene vage. Ne zadovoljava se nečim već viđenim i prosečnim. Žena vaga je jedna od najlepših znakova horoskopa. Svesna je toga, uvek teži lepom i izaziva divljenje. Ona muškarce obara ženstvenošću i gracioznošću.

 

Škorpija

skorpija vencanica

Škorpiji nije teško da osmisli venčanje.  Sva ‘’pravila’’ će biti ispoštovana od početka do kraja, ali uz primesu mističnog sjaja.

Muškarac škorpija voli da se takmiči u svemu pa i u ljubavi. Zna šta želi i teško ga je odbiti.  Škorpija je jedan od najsenzualnijih znakova. Intuicija mu je veoma izražena i zbog toga ga je teško prevariti. Za svoje venčanje odabraće elegantan prostor u kojem oseća prijatnu energiju. Svakako će pleniti i izgledati savršeno i pobrinuti se da sve bude besprekorno organizovano. Od partnerke zahteva odanost i vernost.

Žena škorpija koju god da ima venčanicu na sebi zavešće sve prisutne. To je najseksualniji znak horoskopa. Energijom i senzualnošću  mamiće uzdahe na svakom koraku, a posebno na sopstvenom venčanju. S toga, odabraće i provokativnu venčanicu, jer ova žena to ume da ponese. Pripijena venčanica sirena kroja je savršena za ovaj hororskopski znak. Voli i ume da zavodi. Kao supruga, škorpija je veoma odana. Porodica je na prvom mestu i odatle i proizilazi prožrtvovanost i bitnost potomstva za njeno samoostvarenje.  Prevaru ne prašta i osvetoljubiva je. Nemojte da vas zavara njena ‘’smirenost’’, sačekaće pravi trenutak da uzvrati udarac, jer tako mnogo više boli. Ukoliko se oseća voljeno i sigurno, pružiće duplo više privrženosti i lojalnosti nego bilo koji drugi znak.

 

Strelac

Strelac vencanica

Potrudiće se da njihovo veselje bude svedeno. Ne uključuju puno detalja, ali će voditi računa da sve bude uklopljeno.  Duša im je ‘’dečija’’ pa samim tim očekujte otkačenu i vrlo veselu svadbu.

Muškarac strelac uvek ostaje momak u duši.  Bez obzira da li je oženjen ili ne. Težiće da pronađe nezavisnu i duhovitu partnerku.  Nikako ne podnosi ljubomoru i veoma mu je bitna sloboda.  Veliki je optimista. Njegova svadba se može odigrati u velikom restoranu sa predivnom baštom ili na brodu, reci, moru.

Žena strelac će imati venčanicu kojom će svesno istaći svoje atribute, bilo da su u pitanju otvorena leđa ili savršeno izvajane noge. Kraća venčanica može vrlo lako doći razmatranje prilikom odabira. Njeno venčanje će biti izuzetno veselo, sa puno prijatelja, rodbine, poslovnih partnera. Želeće da svoju sreću podeli sa svima.  Neće puno pažnje poklanjati detaljima, sve će biti svedeno. Ono čemu žena strelac pridaje pažnju jeste dobra atmosfera.  Žena strelac je odana partnerka i svog muškarca prati u stopu.  Vrlo je otvorena, nezavisna i strastvena do srži.

 

Jarac

Jarac vencanica

Njegova svadba će biti po pravilima. Izuzetno voli i poštuje tradiciju i trudiće se da svaku stvar uradi onako kako običaji nalažu.

Muškarac jarac je osoba koja poštuje pravila, tradiciju i čvrsto se drži svojih principa. Iako deluje veoma hladno, u samoj suštini potpuno je suprotno.  Tih je, nije rečit, odnosno  – komunikativan je samo kad on hoće i sa kim hoće.  Poštuje porodicu, odan je partner i dobar otac.  Njegove želje su racionalne, unapred ima isplaniran život.  Samim tim, svadba će biti do tančina unapred osmišljena i ništa neće prepustiti slučaju.  Restoran koji će ispuniti njegov očekivanja mora biti  sveden i lep.  Gosti koji će odabrati da pozove biće uspešni i po njegovim kriterijumima ostvareni ljudi.

Žena jarac će imati veoma jednostavnu, ali prelepu venčanicu. Svakako će težiti da bude zapažena, ali na jedan sofisticirani način. Poštuje tradiciju i umerenost. Vrlo je za očekivati da će se odlučiti za venčanicu od čipke, jer se zna da je vanvremeska, uvek idealan izbor za eleganciju i suptilan seksipil. Uz venčanicu jednostavnog kroja, najpre će odabrati bisere ili dijamatske mindjuše, jer žena jarac zna šta vredi i u tome se dobro oseća. U ljubavi je izuzetno verna i odana. Kad jednom zadobijete njeno poverenje , ona ostaje sa vama bez obzira na sve.  Ponekad je malo sklona promenama raspoloženja i teško je ispratiti je.

 

Vodolija

Vodolija vencanica

Vodolije vole sve što nije konvencionalno. Svadbeni protor će vrlo verovatno biti potpuno neočekivano mesto., nešto što nije namenjeno prvenstveno za svadbena veselja.  Zahvaljujući neiscrpnoj mašti, čak i takav prostor zablistaće pomoću nestvarne dekoracije i ostaviće bez daha.

Muškarac vodolija voli tajanstvene žene. Rođeni je revolucionar, stvoren da ruši tabue i da pomera granice.  Ne robuje pravilima i odluke donosi ishitreno. Nemojte da vas začudi ako dodje kući i saopšti da je već rezervisao prostor za svadbu. Njemu se tad učinilo da je to pravi potez.  Kako ne voli ograničenja sa njim nikada niste sigurni na čemu ste.  Od vodolije očekujte neočekivano!

Žena vodolija će imati venčanicu ispred svog vremena i znaće kako da je iznese. Dobijaće pohvale za svoju originalnost i uživaće u tome.  Neobičnost i lični pečat moraju biti protkani u svaki segment svadbe, a samim tim i venčanice.  Nije isključeno da će na postojeću venačanicu insistirati da unese dozu svoje kreativnosti.  Žene vodolije su verne kad zavole do srži, ali imaju samo jedan uslov – ne uzimajte im slobodu! Nisu tradicionalne i neće podnositi muškarca koji će želeti da ih ‘’veže za šporet.’’

 

Ribe

Ribe vencanica

Ribe vole slavlja sa mnogo zvanica. Izuzetno poštuju porodicu i vezane su za roditelje.

Muškarcu ribe odgovara žena koja je karakterom  jača od njega, ženu na koju će moći da se osloni i koja će mu dati vetar u leđa da ostvari sve što je zamislio. Njemu je emotina stabilnost preduslov za ispunjene na svim drugim životnim poljima. Ljubav mu je pokretač svega.  Veliki je sanjar , ima umetničku dušu i do srži je emotivan. Muškarac riba je sklon zatvaranju u sebe i stvaranju nekog svog paralelnog sveta, univerzuma. Veliki je esteta i svadba će podsećati na skup sa umetničkim primesama.

Žena riba će imati venčanicu koja je nežna, elegntna i neobična.  Venčanica će pratiti liniju tela i imaće malu, ali dovoljnu dozu provokativnosti.  Kosa će biti pokupljena u divnu punđu, a bidermajer će najverovatnije sama dekorisati, jer je to način da pokaže svoju umetničku stranu duše.  Žena riba pleni svojom dobrotom i svojom pojavom. Gosti će u njenom prisustvu osećati toplinu i dobrodošlicu.  Maštu će ikazati kroz dekoraciju svadbenog prostora, poklončića za zvanice i potrudiće se da sve sama osmisli i napravi. Njena svadba će biti plod dugogodišnje želje za savršenim najbitnijim danom u životu. Žena riba je stvorena da voli. Biće divna supruga i požrtvovana majka.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *